Θεμελιό μας, οι αξίες μας

Έχει αξία να ξέρεις πως στον πυρήνα κάθε μικρού ή μεγάλου έργου μας, δεν είναι μόνο τα υλικά που το αποτελούν -που χωρίς αμφιβολία έχουν και αυτά τη σημασία τους. Είναι και όλα όσα αντιπροσωπεύουμε. Ως εταιρία, ως επαγγελματίες, ως άνθρωποι. Από τον σχεδιασμό ως την υλοποίηση και τη χρήση, πυξίδα μας είναι η συνέπεια και προσήλωση σε ό,τι μας έφτασε ως εδώ. Γι’ αυτό για εμάς έχει αξία να γνωρίζεις τις αξίες μας. Έτσι ώστε αν πορευθείς μαζί μας, να ξέρεις πόσο μακριά ή ψηλά μπορούμε να φτάσουμε.

Ασφάλεια

Στον χώρο εργασίας

Ξεκινάει από α, και δεν τελειώνει ποτέ. Για την ακρίβεια, αφετηρία έχει τη στιγμή που η σκέψη αρχίζει και δομεί προοπτικές, λύσεις και έργο. Η ασφάλεια για εμάς έχει τα πλέον σίγουρα θεμέλια: τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρότυπα. Μόνο έτσι μπορεί το κάθε σχέδιό μας να φτάσει εκεί που πρέπει, όπως πρέπει. Με όλες τις διαδικασίες που διασφαλίζουν στο ακέραιο την απρόσκοπτη εργασία μας, ανεξάρτητα από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πολλές φορές καλούμαστε να εργαστούμε. Ο καιρός, η ιδιαιτερότητα των υλικών, η μορφολογία του εδάφους, ο εξοπλισμός, είναι πολλές φορές παράγοντες που όχι απλά επηρεάζουν, αλλά ορίζουν το καθεστώς κάτω από το οποίο οφείλουμε να λειτουργήσουμε. Για κάποιους, αποτελούν δικαιολογίες για χρονοτριβές ή πλημμελείς εργασίες. Για εμάς, είναι ευκαιρίες ν’ αποδείξουμε το επίπεδο ετοιμότητας που έχουμε. Για να μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πως κάθε μας έργο προχωρά κανονικά, και πως κάθε ένας από τους ανθρώπους μας επιστρέφει με σιγουριά μετά τη βάρδιά του στους δικούς του.

Στη χρήση

Μπορεί η στιγμή που παραδίδεται ένα έργο να σηματοδοτεί το τέλος του, αλλά εμείς δεν μένουμε στους τύπους. Η στιγμή εκείνη είναι αυτή που οριοθετεί μια νέα, και εξίσου σημαντική φάση για εμάς: Αυτή της ορθής χρήσης του έργου -είτε πρόκειται για μια πεζογέφυρα, ένα parking ή μια οδική αρτηρία. Η παράδοσή του στο κοινό, το κάθε βήμα, διαδρομή ή προσπέραση σε αυτό, είναι για εμάς η επιβεβαίωση. Του ολοκληρωμένου σχεδιασμού, της σωστής πρόβλεψης, της άρτιας κατασκευής. Με σεβασμό στον πεζό, τον οδηγό, το περιβάλλονκαι την κοινωνία κάθε κατασκευή που φέρει την υπογραφή μας είναι η δική μας συμβολή σε μια ασφαλέστερη διαμονή, κίνηση ή μετακίνηση. Είναι ο δικός μας τρόπος να κάνουμε τον κόσμο και τη μέρα όλων μας καλύτερη.

Οικονομία

Μην σε ξεγελούν οι μεγαλόσχημες πινακίδες με την επωνυμία μας πάνω από εντυπωσιακού μεγέθους έργα. Ναι, εμείς είμαστε πίσω από αυτά. Ναι, εμείς τα ολοκληρώνουμε με επιτυχία και συνέπεια. Δεν είμαστε όμως μόνο η εταιρία των μεγάλων κατασκευών. Γιατί δεν ξεχνάμε από πού ξεκινήσαμε. Γιατί δεν ξεχνάμε πως η ποιότητα κατασκευής δεν γνωρίζει μεγέθη. Γι’ αυτό και περιλαμβάνουμε στη γκάμα μας ακόμα και μικρότερης κλίμακας υπηρεσίες, όπως οι ανακαινίσεις κτιρίων, οι λειτουργίες εγακταστάσεων και άλλα. Γιατί μπορούμε και ενσωματώνουμε πρακτικές που διασφαλίζουν την αρτιότητα και το προσιτό κόστος, ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου. Κυρίως όμως γιατί η χαρά του να προσφέρεις την τεχνογνωσία σου σε μια κοινότητα που σε στήριξε έμπρακτα από την αρχή, είναι μια ελάχιστη ανταπόδοση σε μια ανυπολόγιστη προσφορά. Γιατί μπορούμε και είμαστε πίσω από τα μεγάλα έργα, χάρη στο ότι βρίσκεστε δίπλα μας.

Διαφάνεια

Η ΤΕΣ σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της εφαρμόζει την εκάστοτε νομοθεσία καθώς και εσωτερικούς κανονισμούς οι οποίοι διαμορφώνουν ένα περιβάλλον λειτουργίας που διέπεται από διαφάνεια, ηθική και αξιοκρατία. Η Διοίκηση μεριμνά για την δημιουργία, την διατήρηση και ενίσχυση ενός τέτοιου περιβάλλοντος, συνιστώντας παράλληλα σε όλους τους εμπλεκόμενους εργαζόμενους η όποια ενέργειά τους να συμμορφώνεται εντός αυτού.

Δεσμευόμαστε για την διατήρηση της διαφάνειας και την εφαρμογή των νόμων, κατά την επικοινωνία και τη συνεργασία με τους πελάτες, τους προμηθευτές καθώς και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη που πραγματοποιούν οποιοδήποτε είδος συναλλαγής με την εταιρεία μας.

Αποτελεσματικότητα και Βιωσιμότητα

Αποτελεί πάγια πολιτικής μας και είμαστε από τις εταιρείες που αναλαμβάνουν και ολοκληρώνουν τα έργα υπεύθυνα, αποτελεσμετικά, παραδίδοντας προϊόντα άρτια, αυτόνομα και λειτουργικά, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές και απαιτήσεις. Υπολογίζουμε κάθε παράμετρο, και εντάσσουμε την αντιμετώπισή της σε έναν ευρύτερο, ουσιαστικό και ρεαλιστικό σχεδιασμό. Γνωρίζοντας, μπορούμε και προνοούμε. Προνοώντας, μπορούμε και εξασφαλίζουμε αποτελέσματα.

Scroll

Πως να βοηθήσουμε;

Μέσω των προσφερόμενων υπηρεσιών, συνεισφέρουμε στο κτίσιμο ενός καλύτερου αύριο για την κοινωνία, τον άνθρωπο, και το περιβάλλον.

Τ.Ε.Σ. Α.Ε. -
Διονυσίου Σολωμού 12, Σέρρες - Τ.Κ.: 62122 - τηλ: 2321068220

info@tessa.gr

Ρωτήστε μας
    Βρείτε μας